Over mij

Mocht je denken, goh, wie is toch dat meisje achter die blog? Nou, dit ben ik!

Ik ben Daphne Gruben, een meisje van 15 jaar. Ik zit momenteel op de middelbare school in de vierde klas Mavo, in het examenjaar dus. Ik houd heel erg van muziek, make-up, youtube en bloggen. Filmen, foto’s maken en artikelen schrijven zijn dingen wat ik erg leuk vind om te doen. Daarom ben ik in april 2013 mijn eigen blog gestart. Ik neem mijn blog heel serieus en probeer artikelen van zo goed mogelijke kwaliteit online te zetten.

P1020356


Schrijven

Schrijven is iets wat ik mijn hele leven al leuk vind. Als 7-jarige schreef ik verhalen, vooral veel fantasie verhalen en de lerares zei dan ook vaak dat ik goed was in schrijven, wat ik toen niet zo speciaal vond. Leuk vond ik het nog niet echt, ik was niet van plan er iets mee te gaan doen. Dat is toch veranderd in de jaren, want nu blog ik hier.

Youtube

Met youtube ben ik eigenlijk gestart door andere youtubers. Vooral Teske en Zoë hebben me erg geïnspireerd en ik kijk nog steeds naar ze op. Ik ben mijn youtube kanaal gestart in december 2013 en ik heb inmiddels even een pauze genomen.

DSC_3407

School

Zoals ik al zei zit ik in de vierde klas van de Mavo. Dit jaar ben ik dus (als het goed is) klaar met school. Daarna wil ik graag iets met communicatie doen.

DSC_3624

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via de contactpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s