DIY

Last minute suprise ideeën

Een ding wat ik de laatste jaren super leuk vind om te doen is originele cadeaus bedenken. Iedereen heeft de potten gel met geld erin al wel eens gezien, en het is dus nodig tijd voor nieuwe suprise ideeën. Je hoeft niet super creatief te zijn om een leuke suprise te creëren, het is vrij simpel eigenlijk! Vandaag geef ik jullie wat ideeën.

Wat vind het persoon leuk?
Dit is wel handig om te weten. Houd je persoon van make-up? Pak een doos en verf het in MAC style, maak bijvoorbeeld aan de binnenkant een spiegeltje zodat het er nog meer op lijkt. Houd je persoon van voetbal? Pak dan een voetbal en maak er een gat in, stop het cadeautje erin en stop de voetbal weer dicht voor zover dat kan. Weet je van welke speler/welk team dit persoon fan is? Versier de bal dan met plaatjes van dat team of van die speler. Zo kun je zelf de leukste dingen bedenken.

Ik weet niet wat mijn persoon leuk vindt. 
Dan word het al wat lastiger. Bij meisjes doen standaard dingen zoals parfumflesjes of douchegel het meestal wel goed. Of pak gewoon een doos en doe er plaatjes op van kleding. Super makkelijk maar het ziet er wel leuk uit. Bij jongens zijn gamen en voetballen meestal hobby’s en dat kun je er altijd in verwerken. Bij ouders zijn de meeste dingen wel goed, beplak bijvoorbeeld een doos met allemaal Milka repen. Wel prijzig, maar wel makkelijk en altijd leuk. En anders kun je altijd nog de standaard suprises doen, zoals gel met iets erin, een grabbelton, doos in doos etc.

 

Q: Doen jullie aan Sinterklaas? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s