Beauty

Labello Care & Colour

Goed nieuws voor de Labello fans! Labello verbeterd de formule van de blauwe Labello line en komt met iets nieuws: Labello Care & Colour. Labello Care & Colour zijn lippenbalsems met een kleurtje. Ik denk hierbij meteen aan de gehypte Baby Lips.

unnamed

De nieuwe formule zorgt voor extra hydratatie die als het goed is 12 uur lang blijft. Labello garandeerd mooie, zachte en vooral goedverzorgde lippen.

In 1922 combineerde Labello een verzorgende lippenbalsem met een vleugje rood. Hiermee waren zij het eerste merk dat lipverzorging zichtbaar maakten. De nieuwste varianten zorgen aan de binnenkant voor goede hydratatie en combineren dit met verzorgende eigenschappen en een subtiele kleur. De lippenbalsems komen uit in de kleuren rood, roze en nude. Ook deze lippenbalsems zijn met de nieuwe formule gemaakt!

unnamed (1)

Nog iets leuks: De blauwe, klassieke, lijn van Labello krijgt een make-over. Een nieuw, stijlvol, retro design met een nieuw logo. De nieuwe blauwe kleur staat voor vertrouwen, verzorging, eenvoud en het omarmen van het leven. De verbeterde blauwe lijn en de Care & Colour lijn verklaren hierbij liefde aan de lippen.

De nieuwe Labello’s zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Een gedachte over “Labello Care & Colour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s