Lifestyle

Hoe krijg je de perfecte feed op Instagram

op bijna elk een super account zie je het tegenwoordig een feed. Het ziet er superleuk uit en bijna iedereen wil wel een mooie feed hebben. YouTube en blogs stromen vol met tips voor de bewerking van je foto’s; maar over een feed lees ik haast niks. Zonde, want veel mensen willen een maar ze weet niet hoe ze moeten beginnen. Dus vind jij het net zo moeilijk als ik vroeger? Lees dan vooral verder
   
 
Allereerst; wat is een feed?

Een feed is eigenlijk dat foto’s op Instagram bij elkaar passen. Een feed creëren is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt al een feed maken door een bepaald effect over te gooien, door een bepaalde kleur het gebruiken of door bijvoorbeeld witte randen naast je foto’s te doen. Het moeilijkste van een feed is eigenlijk het volgen van je feed want je kan dan misschien niet alle foto’s plaatsen die je wilt; dan is je feed verpest.
Maar moet een feed dan per se?

Natuurlijk hoef je geen perfecte feed te hebben op je Instagram. Veel bekende account doen dat wel en het ziet er heel leuk uit, dus ik heb zelf ook een feed. 
Maak gebruik van dividers.

Huh, wat zijn divider? Dividers gebruik je om thema’s af te sluiten dus als je bijvoorbeeld van feed gaat wisselen. Dit kan gewoon een witte afbeelding zijn, maar je kan ook afbeeldingen gebruiken met de tekst ‘New Theme Soon’.
Gebruik de juiste apps.

Ik gebruik vooral Afterlight, maar VSCO Cam werkt ook prima.
Hoe zie je dat de foto’s bij elkaar passen?

Je kunt de foto’s bij elkaar in een mapje gooien bij je galerij, maar je kunt ze ook snel uploaden op Instagram en daarna er weer afgooien. Dan weet je zeker dat het bij je feed past.
Nog vragen? Stel ze gerust in de comments! 

Een gedachte over “Hoe krijg je de perfecte feed op Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s