Lifestyle

Mijn favoriete apps/spellen

Vandaag is het zondag, het is best mooi weer en terwijl ik me wat ziekjes voel denk ik na over wat voor een artikel ik nou eens zou kunnen maken. Ik heb besloten om deze week even om de dag te posten omdat ik echt geen inspiratie heb. Anyway, ik heb besloten om een artikel te maken over mijn nieuwe verslavingen. Nee, nu moet je niet denken aan alcohol of drugs, maar aan een paar apps.

1. TriviaCrack.
Dit is een game die je met je vrienden speelt. Een soort quiz met verschillende soorten vragen. Moeilijk uit te leggen, haha, maar het is echt een must have app! Oh, het is gratis en voor zover ik weet is het voor Android en Apple.

2. Wunderlist.
Wunderlist is een soort Evernote (of was het nou Everynote, ik weet het niet meer, sorry!). Je kan verschillende lijsten maken en zo ook to do lijstjes. Super handig! En je kan het gebruiken op de pc en ook op je mobiel.

3. Sims 4.
De Sims 3 heb ik echt verslonden en ik kon dan ook niet wachten om de Sims 4 te spelen. Ik heb hem inmiddels nu al een tijdje en ik ben er super blij mee!

Sorry voor dit korte artikel maar ik voel me dus nogal ziekjes, en ik hoop dat er vrijdag weer een normaal artikel online komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s