Fashion·Lifestyle

Win een 3D-Printer bij de HEMA!

Bij de HEMA kun je tijdens hun Hol XL weken, die vanaf vandaag tot 15 juni lopen. Met een 3D-printer maak je de leukste dingen die je zelf ontworpen hebt op de computer. Super leuk, maar 3D-Printers zijn normaal zo’n €1.500 euro, als het niet meer is. Veel te duur natuurlijk, en daarom is de actie van HEMA natuurlijk super leuk! Als je in de Hol XL weken cartridges koopt, maak je automatisch kans op een 3D-Printer! Tijdens de HEMA Op Hol XL Weken zijn er trouwens ook stapels andere producten extra voordelig in de winkels en online te koop.

Naast de 3D-printer worden er ook nog eens 10 vouchers weggeven voor een 3D-print van HEMA t.w.v. €30,- voor een gratis 3D-sieraad of 3D-telefoonhoesje. Want mocht je het nog niet weten, sinds maart is het mogelijk om bij HEMA gepersonaliseerde 3D-geprinte telefoonhoesjes, armbandjes of kettingen te kopen. Binnenkort komen er nog meer 3D-producten beschikbaar!

De winactie is heel eenvoudig: koop in de actieperiode 3 cartridges (2+1-gratis actie) en registreer voor 23 juni 2014 je kassaboncode of je ordernummer op hema.nl/cartridgeactie. En dan is het alleen nog maar hopen dat jij de gelukkige bent die straks zelf 3D kan printen. Omdat de winnaar waarschijnlijk gelijk creatief aan de slag wil, bestaat de prijs niet alleen uit een 3D-printer. Je krijgt er ook bijbehorende accessoires en cartridges bij. Zo kan de 3D-printer gelijk goed gebruikt worden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s