Lifestyle

Hoe praat je met een jongen.

Het is best lastig om een gesprek met een jongen te beginnen. Als is hij een vriend, het is soms alsnog lastig in te schatten of hij je niet irritant vind als je met hem gaat praten. Toch gaat het vandaag meer over praten met je crush dan over je beste vriend. Praten met je crush is namelijk nog tien keer moeilijker! Geloof me, ik heb ervaring met genegeert worden enzovoort.. dat is helemaal niet zo erg als het lijkt en ga zeker geen berichten sturen als: waarom negeer je. Grote kans dat hij dat echt heel irritant vindt.

 
Praat over onderwerpen die hij leuk vindt!

Ik heb gemerkt dat dit echt helpt! Zegt de jongen bijvoorbeeld vaak oke en antwoord hij kort? Dan is hij waarschijnlijk niet echt geïnteresseerd, hoe hard dat ook klinkt. Probeer daarom relaxt antwoord te geven en praat vooral over dingen die hij leuk vindt. Vist hij vaak? Praat dan over vissen. Zit hij op voetbal of is hij fan van bijvoorbeeld Ajax? Praat dan over voetbal of zijn favoriete club. Zoek desnoods iets op over het onderwerp dat hij leuk vindt, zodat je geïnteresseerd over komt.

Ga niet stalken of zeuren. 
Stuur hem niet elke avond een bericht. Geloof me, de meeste jongens vinden dit niet fijn en zien het als stalken. Stuur ook niet meteen wat als hij net online komt. Ook dit kan stalkerig over komen. Je kan het beste maar één bericht sturen en als hij niet antwoord laat hem dan. Hij is niet in de stemming om te praten en vindt het ook niet leuk als jij steeds berichten stuurt.

Gevoelens.
Onthoud dat jongens niet vaak over hun gevoelens praten. Bied ze geen hulp aan voordat ze erom vragen, soms voelen ze zich dan een klein kind. Dat is niet de bedoeling natuurlijk. Ga ook niet de hele tijd doorpraten over die ene jongen die je leuk vindt, of dat je hart gebroken is. Jongens weten soms niet goed wat ze er mee moeten en gaan dan maar offline.
Uitzondering.
Denk niet meteen dat dit over alle jongens gaat. Sommige jongens negeren je nooit en willen altijd wel met je praten, ook over gevoelens. Toch zijn er helaas niet veel jongens die zo zijn.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s